5 oktober 2012

Outfit

Pff ben ik de enige die nu alweer depressief word van het Nederlandse stormachtige herfstklimaat? Van mij hoeft het niet op deze manier! Gelukkig hoef ik niet veel naar buiten omdat ik hard bezig moet met mijn scriptie... maar ik staarde toch liever naar een heldere blauwe lucht. Deze foto's zijn gemaakt toen de zon zich heeeel even liet zien. De trui heb ik gekocht bij C&A! Nooit gedacht dat ik daar nog iets zou kopen, maar ik kon hem niet laten liggen. 12 euro, en super super super lekker warm :) hmmm.

This is what I'm wearing:
Jacket - Topshop
Sweater - C&A
Pants - H&M
Shoes - Nelly 

11 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend leuke trui (en de rest van je outfit..) zeg!
  Ik ga ook maar eens vaker kijken bij de C&A..

  xoxo The Daily Fashion Drug

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die schoentjes en die trui zijnn echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook al mag die trui wel van de C&A zijn, hij is echt super leuk!
  xoxo Caroline
  PICK ME AN OUTFIT

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie trui!

  http://turn-it-insideout.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldig mooie trui! En maar voor 12 euro! Ik begrijp dat je hem niet kon laten liggen :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. super leuke outfit! leuke blog heb je ook, ik volg je vanaf nu:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I don?t know if best practices have emerged around things like that, but I am sure that your job is clearly identified as a fair game. Both boys and girls feel the impact of just a moment’s pleasure, for the rest of their lives.

  Wisata Celebes
  Celebes Tourism
  Celebes Travel

  BeantwoordenVerwijderen