12 oktober 2012

Good old days

Missing the old days waar ik me nooit druk maakte over iets. Vrij kon spelen, lachen, genieten van elk moment. Geen huiswerk had en geen andere grote kopzorgen. Waar mijn grootste probleem was dat ik savonds om 8 uur naar bed moest of of ik wel iemand had om mee buiten te spelen. Elke dag een nieuw avontuur, met nieuwe gefantaseerde mensen & criminelen. Kattekwaad uit halen zonder dat mensen echt boos op je konden worden. Waar nog geen internet was (lees: waar ik nog geen internetverslaving had ontwikkeld ;) ) haha. Ja, ik mis die tijd.. Maar ooit, op een dag, zou ik ook terug kijken op de tijd waar ik nu in leef en het keihard missen. Zeker.

6 opmerkingen:

 1. Haha wat ontzettend leuk! Ik mis ook die goede oude tijd. Ik probeer zoveel mogelijk te genieten van het moment zelf want zodra het voorbij is ga je het onmiddelijk missen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat een lieve foto's. Ja als kind heb je echt een goed leventje, dan hoef je je nog geen zorgen te maken! Ik ga ook echt nog goed genieten van mijn jeugd, zoveel zin in het studentenleven straks haha :)

  www.fashiable.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schattige foto's! En ja.. ik heb genoten van mijn jeugd en nu voel ik me gewoon verschrikkelijk oud haha :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Foto's van vroeger terugkijken is altijd zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, is die laatste foto bij Annie Cactus??

  BeantwoordenVerwijderen