31 oktober 2012

A day at paris

Vorige week ben ik een dagje naar Parijs geweest met mijn vriendje om lekker de tourist uit te hangen. Kijkje nemen in het Louvre, even shoppen (zonder iets te kopen! au!), bezoekje aan de Notre Dame en de Eifeltoren en weer terug naar Holland! Ondanks dat Parijs er echt prachtig uitziet, is het toch niet mijn favo stad... Waarom? Geen idee. Maar ik voel het gewoon niet zo in die stad. Doe mij toch maar Berlijn, Boedapest of Rome. Grote liefde voor die steden. 

Ben benieuwd naar jullie favo steden! So tell me, wat is volgens jou de mooiste stad waar je ooit bent geweest? 

11 opmerkingen:

 1. Haha wat grappig, Parijs is juist mijn favoriete Europese stad. Met stipt op nr. 1 staat wel New York. Helaas niet echt om de hoek. Ben trouwens ook verliefd op de Italiaanse steden. Berlijn staat nog hoog op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben dit jaar ook in Parijs geweest en zou toch best wel graag een keertje terug willen.
  Andere steden die op mn lijst staan waar ik nog ooit eens naartoe wil zijn Rome en NY.

  xoxo
  PICK ME AN OUTFIT

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Ben met de bus geweest! Ging met de nachtbus heen, en weer met de nachtbus terug. Super super vermoeiend, maar wel heel erg goedkoop en gemakkelijk :). Via www.oadbus.nl

   Verwijderen
 4. Wauw ! Ik wilt terug. ik vind parijs zo leuk. Ik wil ook wel een keer naar Berlijn. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je een dagje bent geweest! Ik ben laatst ook in Berlijn geweest en vond het super leuk en mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's lief! Vind vooral de tweede erg mooi.... en het jasje niet te vergeten! ;) Hahaha X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I have a small bedroom.There are Sell Runescape Gold only a small Sell RS Gold bed,a small desk and a small chair in the room.And there is a beautiful doll on my blue bed.Everyday I do my homework,read books and play games with the doll in my bedroom. It is Sell Runescape Gold small,but it gives me much happiness.

  BeantwoordenVerwijderen