19 februari 2013

LatelySorry voor de lange stilte, maarr ik heb nieuws! Irene is vorige week verhuisd!! JEEJ! Ik woon nu eindelijk samen met mijn vriend! En tot nu toe bevalt dat nog SUPER goed. haha

Vandaag heb ik dan eindelijk een kijkje genomen bij de nieuwe ZARA in Enschede. De winkel is super mooi geworden! Wou proberen niks te kopen omdat ik over 3 weken een paar daagjes naar Barcelona ga met een vriendinnetje (lees: winkelen bij de zara voor betere prijzen!), maar de Zara had me weer te pakken. Heb bovenstaande rokje en t-shirt gekocht. De trui op foto 2 heb ik al langer, en is ook van de ZARA (nieuwe collectie).  Binnenkort volgen betere outfit foto's. Promised.


6 opmerkingen:

 1. Super leuk dat je met je vriend bent gaan samen wonen! En leuke Zara aanwinsten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf rokje en lijkt mij een heeerlijke trui! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt wat leuk! Mijn ouders wonen in Enschede. Dan moet ik ook maar een kijkje nemen als ik weer bij mijn ouders ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. You should take part in a contest for one of the best blogs on the web. I will recommend this site!


  SEO Indonesia
  Seonesia Services
  Seonesia.id

  BeantwoordenVerwijderen
 5. There is noticeably a bundle to know about this. I assume you made certain nice points in features also.

  Drjfitnessanimation.com
  Information
  Click Here

  BeantwoordenVerwijderen