18 januari 2013

Outfit
Deze foto's zijn van vorige week. De blouse heb ik een tijdje geleden gekocht in Maastricht bij de Esprit! Nou kom ik eigenlijk nooit bij de Esprit, maar ik was samen met mijn moeder winkelen, en ja, dan moet je ook even mee naar moeders favorieten. Nou had ik gelezen dat Esprit zich jonger wou profileren, dus ik was wel benieuwd naar hun nieuwe collectie. En ik moet zeggen, het viel me zeker niet tegen! Had eigenlijk een broek op het oog, tot dat ik deze blouse zag. Vond hem in eerste instantie te duur (€59,95), maar de kwaliteit van de blouse straalt eraf! Hij is zo lekker zacht en zo mooi afgewerkt dat hij het geld zeker waard is. Sowieso is er een omslag in mij gaande dat ik steeds meer ga letten op de kwaliteit van de kleding (mooie stoffen, goede afwerking etc.), ik merk echt dat dat de kledingstukken zijn die het het beste overleven in mijn kledingkast. Dus ik zie het maar als een investering ;). 

This is what I'm wearing:
 Blouse - Esprit 
Riem- H&M 
Broek - H&M 
Schoenen - Sacha

13 opmerkingen:

 1. Superleuke blouse! So Marant, haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Great blouse. :)

  www.anetesdomas.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie outfit! Leuk dat blousje met die riem! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die blouse ziet er echt prachtig uit! Esprit is in verhouding wel iets duurder, maar het is zeker ook kwaliteit vind ik! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk die blouse met die riem! Heel Marant ish inderdaad.

  X Marjolein - Never Too Polished.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I’d have to check with you here. Which is not something I usually do! I enjoy reading a post that will make people think. Also, thanks for allowing me to comment!

  Seonesia
  Seonesia Services
  SEO Indonesia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I was very pleased to find this web-site. I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

  Fdel.dk
  Information
  Click Here
  Visit Web

  BeantwoordenVerwijderen
 8. An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you become expertise, would you mind updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Big thumb up for this blog post!

  Forum.mubz.bg
  Information
  Click Here
  Visit Web

  BeantwoordenVerwijderen