15 januari 2013

My 3 favorite blogs

1. Le Blog de Betty
2. Lizzy vd Ligt

3. Angelica BlickMijn blogverslaving top 3 op dit moment! Vooral de eerste twee vind ik nu fantastich. Perfecte mix tussen stijlvol, schattig & stoer. De derde is vooral een super goede inspiratie in de zomer. Vind haar winterse outfits op het moment iets minder... Maar in de zomer heeft zij altijd de meest vette boho-chique outfits aan, en aangezien ik niks liever doe dan denken aan de zomer, mocht haar blog niet in het lijstje ontbreken.

Ben benieuwd naar jullie top 3 favoriete blogs van nu! Misschien kan ik er dan ook nog wat aan mijn blog-ronde toe voegen. :):)

Oja ps. super bedankt voor jullie jas adviezen (vorige post)! Na het lezen van al die enthousiaste berichtjes heb ik met een grote glimlach op mijn gezicht de prijskaartjes eraf geknipt :D. 

xoxo irene


5 opmerkingen:

 1. Leuke blogs!!

  http://turn-it-insideout.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. helemaal mee eens! ook met angelica. vind het jammer dat haar foto's de laatste tijd zo geposeerd zijn. en zo bewerkt. vind de simpele foto's waar gewoon goed haar outfit op te zien zijn veel leuker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, wij hebben echt dezelfde smaak! Qua kleding en qua blogs. Denk dat je 'Song of Style', 'Fash n Chips' en 'Oracle Fox' ook heel leuk vindt! X

  BeantwoordenVerwijderen