24 september 2012

New InIk stuitte vorige week op een hele leuke webshop genaamd; minusey.com, waar ik dit super mooie jurkje en kettinkje vond. Ik zat eigenlijk te azen op de groene Zara ketting, maar vond hem toch wat te groot en te duur, dus ben super blij met deze versie! Het jurkje vind ik ook ├ęcht geweldig. Kwam hem hier tegen en was meteen verliefd. Binnenkort zal ik even wat betere foto's maken, maar voor nu moeten jullie het helaas doen met mijn Instagram fotootjes :)! 


10 opmerkingen:

 1. That dress is awesome!
  xo,
  www.abitofsass.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een goed alternatief!

  http://turn-it-insideout.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vond de Zara ketting ook erg mooi maar te duur, dit ziet er uit als een goed alternatief :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke webshop, dit gaat me weer geld kosten! ;) Mooi jurkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig jurkje!
  Ben benieuwd naar betere foto's ervan :-)

  xoxo The Daily Fashion Drug

  BeantwoordenVerwijderen
 6. This web site is really a walk-through for all of the info you wanted about this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and you’ll definitely discover it.

  Try.gitea.io
  Information
  Click Here
  Visit Web

  BeantwoordenVerwijderen