13 september 2012

New HairdoZo eens in de zoveel tijd is het tijd voor een ander kapsel. Na mijn haar jaren lang stijl te hebben gedragen ben ik nu van plan om het voortaan te krullen (mocht dat lukken i.v.m. de ochtendstress en tijdnood). Wat vinden jullie van mijn haar op deze manier? Beter? slechter? geweldig? afschuwelijk?  Ik ben zelf voor het eerst in tijden wel zeer tevreden met mijn coupe! Het ombre komt er nu mooi doorheen en de lengte ben ik ook super blij mee :)! Ben benieuwd naar jullie mening!

15 opmerkingen:

 1. Ik vind het je erg mooi staan! Krullen staan je goed maar ik denk dat het ook mooi staat als je het niet gekruld hebt hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi! Die krullen geven je een zachtere look :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi met die lichtere kleur onderin!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Looking gooood! Je hebt een enorm leuke blog, vindt je stijl ook erg fijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooi!!! Bij mij zakken krullen/slag altijd uit, zo jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, staat je echt prachtig :-)

  xoxo The Daily Fashion Drug

  BeantwoordenVerwijderen