1 augustus 2012

Lately..


Soms heb ik van die tijden dat het onmogelijk is om mezelf aan te zetten tot bloggen.. Dan heb ik geen fatsoenlijke kleren, dan ben ik veelste druk met werk of school, of ik heb een bad hair week. :p De niet-blog fase is weer aangebroken, en ik noem het een vakantie-blog-break. Overmorgen vertrek ik al met 5 vrienden richting het prachtige mooie Budapest om vervolgens 7 dagen kapot te gaan op het Sziget festival! SUUUUUPER veel zin in !!! 

Voor nu, 2 fotootjes van vorige week toen ik heerlijke een dagje naar het strand ging met mijn lieftallige, sexy, onweerstaanbare vriendje Jorma xD


Liefss irene


3 opmerkingen:

 1. Al heb ik geen tijd, ik zoek altij tijd om toch nog even te kunnen bloggen! Veel plezier in Hongarije!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Iedereen heeft wel eens zo'n dipje! Komt wel weer goed.
  Heel veel plezier op het Sziget festival! Ik wil er ook eens heen!!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. This is the right blog for anyone who wants to find out about this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I actually would want…HaHa). You definitely put a new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, just great!

  iTrip ID
  iTrip Travel
  iTrip Wisata

  BeantwoordenVerwijderen