23 juni 2012

Outfit 
SUUUPER blij met mijn nieuwe Topshop broek en Mango top! Gisteren was dan eindelijk mijn Topshop pakketje binnen gekomen met deze fijne broek, ik was zo bang dat die niet zou passen, maar hij zit voortreffelijk :)! De Mango top heb ik in de Sale gevonden voor maar 12 euro :)! Ook heb ik eindelijk een mooie lila nagellak gevonden van Rimmel. Mijn kledingwoede is voorlopig even gestild ;). Wat vinden jullie van de outfit?

----------------------------------

What I'm wearing today:
Pants - Topshop
Top - Mango (in sale)
Necklace - H&M 
Shoes - Van Dalen 
Nailpolish - Rimmel
Bracelets - Topshop 
Watch - Michael Kors


8 opmerkingen:

 1. Leuk bij elkaar gezocht zeg! Lieve, lila nagellak zeg. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke broek, de print ziet er echt geweldig uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie broek is het, hij staat je goed. Mooie ketting ook.
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Le pantalon est super! J'aime beaucoup!

  Angela Donava
  http://www.lookbooks.fr

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie broek en mooi meisje!!

  BeantwoordenVerwijderen