1 juni 2012

Ordered

Oops, I did it again. Ik kon het niet laten. Ik had al een tijd lang niet op de Topshop website gekeken, puur om dit te voorkomen. Maar ja, vandaag was het zover. Het kwaad is weer geschied (met in mijn acherhoofd dat ik alles altijd nog kan ruilen (a) toch? ). Maar, ik kan niet anders zeggen dat ik naar deze items al een tijdje opzoek was. Een mooie bloemenprint broek, een goed basic grijs shirt (waar ik een mooie ketting op kan dragen), een gekleurde lichte broek voor in de zomer, een rokje dat van voren korter is als van achteren, en een mooie zwarte top. Nu nog even afwachten of het allemaal past :). 

Wat vinden jullie van mijn bestelling?

6 opmerkingen:

 1. Best mooie items hoor :) Daarom kijk ik ook nooit op zo'n website, want dat zou helemaal fout gaan! Het roze rokje en de bloemenbroek zijn echt leuk!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke dingen heb je besteld! Ik vind de bloemenbroek erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk Ireen! Vooral de bloemenprint broek vind ik heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love the pants in the first photo! The print is so pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. J'aime beaucoup la jupe orange! C'est chouette!
  Angela Donava
  http://www.lookbooks.fr

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Best mooie thingsBuy Diablo 3 gold hoor :) Daarom kijk ik ook nooit op zo'n web site, would like dat zou helemaal fout gaan!Billig Gw2 Gold Het roze rokje en p bloemenbroek zijn echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen