18 augustus 2013

Long time no speak!

maxi skirt zara french wardrobe

Hee daar! Sorry voor mijn lange afwezigheid. Maar ik heb weer een gaatje gevonden om wat outfit foto's te maken! Gisteren genoot ik van mijn heerlijke vrije dag en vond ik het brood nodig tijd om weer eens mijn mooie maxi skirt uit de kast te trekken! Ik heb hem gecombineerd met een topje van de H&M trend en mijn favoriete schoenen van &OtherStories, die ik in Parijs heb gekocht! God wat kan een mens blij zijn met schoenen haha.  Als je ooit naar Parijs gaat. Vergeet dan niet een bezoek te brengen aan &OtherStories, Wat een geweldige winkel is dat! 
 

maxi skirt zara french wardrobe

shoes &otherstories

shoes &otherstories maxi zara


PS. Op mijn nieuwe platform French Wardrobe heb ik een hele leuke actie voor jullie! Je kan namelijk dit jurkje van ASOS winnen twv €58,56!!
Hoe kan je winnen? Simpel:

1. Like de Facebook pagina van French Wardrobe,
2. En deel de actie vervolgens met jouw vrienden!


 Succes!! xoxo Irene
  deelenwin 

11 opmerkingen:

 1. Leuke outfit en je platform is ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige skirt! Erg mooie kleur!

  http://www.lifeofroshelle.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze outfit staat je mooi! En idd, &OtherStories is echt geweldig, ik ben vooral groot fan van de schoenen en de accessoires, ik werd echt zo hebberig in de winkel haha xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super mooie outfit!
  die schoenen zijn geweldig!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. p.s. je nieuwe platform ziet er super leuk uit! hoe werkt het precies?
  Xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gorgeous maxi skirt.

  the-renaissance-of-inner-fashion.blogspot.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I am often to blogging and i really appreciate your content. The article has really peaks my interest. I am going to bookmark your site and keep checking for new information.

  SEO Indonesia
  Seonesia
  Seonesia Services

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift.

  Chitchatr.com
  Information
  Click Here
  Visit Web
  App1.findit.com

  BeantwoordenVerwijderen