11 december 2012

New BeltSorry voor de slechte update (wederom), maar moet even mijn nieuwe riem showen! Heb hem van de H&M (nieuwe collectie) en ben er suuuuuper blij mee. Zocht al eeuwen zo'n riem. Donderdag ga ik eindelijk weer shoppen :) Ga een dagje met mams naar Maastricht! Nog nooit geweest! Dus als iemand nog tips heeft waar ik hele fijne mooie kledingwinkeltjes kan vinden, hoor ik het graag :)!

xoxo irene


11 opmerkingen:

 1. Deze riem is zijn eigen postwel waard! Echt leuk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie riem! Ik heb helaas geen tips voor Maastricht, maar heel erg veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw, wat een geweldige riem!
  En heel veel shop plezier donderdag :-)

  xoxo The Daily Fashion Drug

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele vette riem!!! Ben al heel lang op zoek naar zoiets, top dat ze hem nu ook bij de H&M hebben! Hoe duur was hij als ik vragen mag?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een winkel in maastricht die je niet mag missen is "STIJL" (straat: achter het vleeshuis)
  Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen