21 november 2012

Inspire me!


Pff, ik heb een inspiratie dip! Misschien ligt het aan het seizoen. Ben sowieso meer fan van de zomerkleding, maar op dit moment is mijn hele inspiratie voor kleding weg. Zelfs tijdens het shoppen koop ik niks meer (oke.. vrijwel niks). Dus het was weer even tijd om mij te laten inspireren met wat fijne plaatjes. De eerste 2 zijn van de Zara. God wat is het eerste plaatje mooi. Ik wil alles ervan! Maarja, wederom meer een zomeroutfit. Ik ga nu niet met blote benen lopen en een tshirtje aan.. Maar wel een hele fijne inpiratie.

Hoe zit het met jullie winter garderobe inspiratie? Of ben ik de enige met een dipje? 

3 opmerkingen:

 1. Je bent niet de enige! Ik prefer de lente, sowieso omdat ik lelijke benen heb.
  Maar de dikke truien zijn wel lekker warm. En gelukkig heeft lookbook veel leuke looks hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel mooie inspiratie!
  Ik had laatst ook gewoon dat ik thuis kwam van winkelen met NIKS.. en dat is echt een wonder voor mij.

  x

  chicksaboutfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I like your bag and your posts. Love Love Love.

  BeantwoordenVerwijderen