15 mei 2012

New inMet zomerkleding die ik het liefst vandaag al aan wou (zie vorige post) bedoelde ik dus o.a. deze nieuwe shortjes van de Fashion Against Aids collectie van de H&M (wederom is mijn dip dye verslaving ook hier terug te vinden) en deze sandalen van River Island (via asos.com).

Een tijdje geleden schreef ik al over de geweldige FAA collectie van H&M (zie hier mijn wishlist), uiteindelijk was ik dus helemaal vergeten wanneer de collectie uit kwam, dom dom dom. Gelukkig ga ik regelmatig winkelen, en kwam ik tot de schokkende ontdekking dat alles al in de winkel lag! Uiteindelijk heb ik nog wel de twee shortjes weten te bemachtigen die hoog op mijn want-list stonden. Ideale festival broekjes dacht ik zo!

Misschien weten de trouwe volgers nog dat ik vorige zomer mijn zomer heb gespendeerd op het geweldige Sziget festival in Boedapest? (zo niet, zie dan hier het resultaat van 8 nachten niet slapen en overmatig alcohol gebruik) Nou het was zonder twijfel de mooiste vakantie van mijn leven ennnnn, het kon ook niet anders, dit jaar ben ik er weer!! Dus de shortjes waren een essentiële zomer aankoop. (ja ik probeer mijn overmatige shop gedrag goed te praten ;) )

Oke genoeg gelult, morgen ga ik heerlijk 5 daagjes naar Berlijn om mijn oude Zalando collega's weer op te zoeken. Onwijs veel zin in. En waarempel, ze voorspellen nog zomers weer ook.

Liefss irene.


19 opmerkingen:

 1. Adorable stuffs!

  www.anetesdomas.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. i want everything! xox

  http://jadegillett.blogspot.co.uk/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, leuk die nieuwe aankoopjes!

  liefs Mireille
  dresslikemi.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lovely! i've got the same shorts

  BeantwoordenVerwijderen
 5. denim cutoffs are a PERFECT summer staple! love these :)


  XO Sahra
  EffortlessCool

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lovely blog and those sandals are so special! Perfect for summer :)

  xo Lindsey
  Complacency Kills
  Check Out My New Giveaway <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Love the combo, hope you have lots of fun wearing them!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. love these items.

  I follow u, follow me if u want?
  thank you

  kiss
  Erika
  www.myfreechoice.net

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuke shorts en sandalen !Veel plezier in Berlijn
  mooie stad !Bedankt voor je reactie op mijn blog!X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ahh the fashion against aids shorts, sooo lucky, I didn't get my size! Great buys. Kisses

  http://mostlymelina.blogspot.com.es/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. super mooie sandaaltjes! leuk dat je bij zalando heb gewerkt. ben je inmiddels weer in nederland?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. The pocket details on those shorts are so perfect - they'll match with anything!

  SIDEWALKCATWALKS.com
  GIVEAWAY: Neon Metal 

  BeantwoordenVerwijderen
 13. magnificent issues altogether, you just won a emblem new reader.
  korting zalando
  korting zalando
  korting zalando

  BeantwoordenVerwijderen