6 september 2010

I'm selling my stuff!


Voor alle Nederlandse volgers: ik ben mijn kast drastisch aan het legen, en heb daarom een paar leuke kledingstukken op marktplaats gezet! Ook heb ik twee hele leuke uilen kettinkjes te koop gezet. Neem eens een kijkje op mijn marktplaats: http://verkopers.marktplaats.nl/7551364

Liefs, Irene! 

4 opmerkingen:

  1. ik ga voor de rode blouse en de beige blazer (L)!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Do not delay anything RuneScape Gold that adds laughter and joy to your RS Gold life; Every day,every hour,and every minute is RuneScape Gold special; And you don't know if it will be your last.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. I have a small bedroom.There are Sell Runescape Gold only a small Sell RS Gold bed,a small desk and a small chair in the room.And there is a beautiful doll on my blue bed.Everyday I do my homework,read books and play games with the doll in my bedroom. It is Sell Runescape Gold small,but it gives me much happiness.

    BeantwoordenVerwijderen