21 juli 2010

Nude Colors

Goodday/evening/night!

Another outfit post. I'm really wearing this skirt a lot, but I really really like it. Besides that, I feel miserable :(, just got dumped by my boyfriend. And he cheated on me on vacation :( :(.

Any tips how I can get over a boy??? I'm going crazy, and I have simply no clue how to get over him on the moment.. Help Help.

Life sucks, sometimes..

Shoes- Pieces
Skirt- Queenswardrobe
Shirt- H&M
21 opmerkingen:

 1. Mooooi! Alle andere outfitjes op je blog zijn ook leuk :) Ik volg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I adore that skirt too, I've been thinking of getting it but just not sure on the sizing.

  Hmm.. that's a hard one, I think the best thing is to keep your mind occupied. The thing is you dwell on all the good times but really nothing is coming from that and it will only make you sadder. That or go out on a date!

  http://pagesixxx.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is geen leuk nieuws over je vriend. Ik heb pas hetzelfde meegemaakt, hij ging niet vreemd maar hij had gewoon nog amper interesse in mij, na 5 jaar samen geweest te zijn. Dumpte mij een dag voor mijn 21e verjaardag, dat was dus de slechtste verjaardag die ik ooit gehad heb. Het is normaal dat je je slecht voelt in het begin, en ik denk dat het het beste is om dat er allemaal uit te laten komen. Wat voor mij hielp was veel buitenkomen, dingen doen, uitgaan, veel onder de mensen komen. Je mooi kleden en opmaken, dat geeft je zelfvertrouwen een boost, maar daarmee heb je geen problemen als ik naar deze foto's kijk, je ziet er erg leuk uit! Wat ik ook heb gedaan was na een tijdje gewoon iemand kussen om dat nog eens gedaan te hebben, dat geeft ook veel zelfvertrouwen en maakte mijn ex wat jaloers (wat niet de bedoeling was, maar hij was het via via te weten gekomen). In het begin is het normaal dat je nog erg veel aan hem denkt en hem mist, maar je moet het gewoon zijn tijd geven, na 3 maanden ging het al een pak beter met mij. En nu zijn we zelfs terug goede vrienden geworden en ben ik er volledig over, je moet maar denken, als hij niet 100% voor je wil gaan, dan verdien je iemand die veel beter voor je is. Ik hoop dat het bij jou ook werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Natuurlijk komt het wel goed, je moet nu gewoon even door deze periode, die echt niet leuk is, maar het hoort er jammer genoeg wel bij. En shoppen helpt ook echt inderdaad! Ik deed niet graag meer kleren aan die mij aan hem deden denken, en dat had ik bij veel van mijn kleren dus oplossing: nieuwe outfits shoppen :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een onwijs LEUK rokje!!

  ( en succes met de boy;))!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. het komt echt wel goed met je!
  het lijtk nu allemaal een zwart gat maar je komt er over heen geloof me :)

  en echt een super leuk rokje
  x Sarah
  ps. ik volg je je blog is super

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leeuk outfit!
  En wat kut! Er zijn genoeg andere leuke jongens (:
  x,

  BeantwoordenVerwijderen
 8. fijn zacht en zomers outfitje!

  en ik ben zelf ook vrij slecht in over jongens heenkomen dus helaas, van mij geen advies :').

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super look, j'aime beaucoup cette jupe.
  Tu est très jolie,superbes photos

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er super leuk uit :)
  Je blog is ook heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Herkenbaar verhaal over je vriend. Die van mij is niet vreemdgegaan, maar ik herken het niet weten hoe over hem heen te komen! Continu zit hij in mijn gedachten! Vier jaar samen geweest, waarvan twee jaar samengewoond. Maar we proberen met een LAT er nog wat van te maken, hij moet eerst op zichzelf gaan wonen en dan zien we wel weer. Hopen dat ik dat trek!

  Hoop voor jou dat je weer je schouders eronder zet, en verder gaat! Ik neem aan dat je deze jongen niet terug wil, of wel? Wat een eikel trouwens! Sterkte de komende tijd! Je hebt vast vriendinnen die je -net als mij- opvangen en je overeind houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtig rokje!
  En wat vervelend van je viendje! sterkte!

  - Samm
  @ www.afterstylecomesfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Great style - greetings from denmark.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Je ziet er geweldig uit!
  Je blog is super!
  Ik ga je volgen, volg je mij ook?

  Liefs, Valerie

  BeantwoordenVerwijderen
 15. looove your skirt!
  i am a new follower! hope u follow me back!
  kiss from Greece!
  http://lafashionelle.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. You have a great blog here! would you like to make some invite posts on my blog?

  iTrip ID
  iTrip Travel
  iTrip Wisata

  BeantwoordenVerwijderen